петък, 1 февруари 2013 г.

Цветята на дъждовната гора

За книгата от мен.
От нея се научих как се оглежа мери джейн.
Книга: Цветята на дъждовната гора
Естествено беше всички цветя от книгата да са малко действащи на психиката, а не толкова, че са редки. Ако не друго то с трудното им отглеждане или с това, че са отровни в неправилното количество или приложение. Според мен много повече хора имат заложби да отгледат резница или поне хората у нас. Ако са такива, които са решили да отглеждат нещо и са стигнали до четене на книга, списание или човек, от които да вземат нещото успяват. Но у нас не спазват инструкциите, а ги модифицират. Прилагат допълнително, спомних си баба/мама как го правеше, съседката го прави по друг начин, или по инструкции, но с добавки за улеснение. Може би в Ню Йорк приемствеността за отглеждане на растения от градските хора е прекъсната по-назад във времето, отколкото тук. А и американците много стриктно спазват инструкциите. Но у нас много малко хора биха забелязали "зелена пералня" или еквивалента в центъра на София.
В книгата има описани сексуални сценки, вероятно приличащи или повлияни от съдържанието на книгите за нюансите на сивото. А това е търсено в момента, това е шир потребата в книгата. Все пак, ако искаш да продаваш книги трябва да пишеш достатъчно ширпотребно.
Оказа се, че аз и Ина, от която ми е подарък книгата, сме чели книгата различно
На моето първо изказване тя каза
Marijuana? Az ne moga da se setq… za dyjdovnata gora govorim, nali? Kategori4no en moga da si spomnq.
Може би хората, които са в моя кръг на общуване, както и в нейния имат индивидуалистичен подход към нещата. Това дококото сиспомням е етап от развитието в някое от психологическите течения.
Според мен при отглеждането на растания най-забележителното е сезонността и цикличността. Ако не успееш може просто да пробваш отново другата година. Но ако не успееш не може да пробваш по-рано. И така човек очаква следващата година с идеите как ще направи нещата по-добре, а те може да станат и по-зле. Но все пак има още много цикъла, но не безкрай в отделния човешки живот.
Дори за резниците има сезони за вкореняване. Все пак, ако прочетете книгата и се вдъхновите от примера моят съвет е, че най-важно е да се спазва сезона за вкореняване. Ако Ви кажат, че не трябва друг да я вижда, както е в книгата, може да е прищевка на продавача, но може да се заразява лесно от бактерии и микроорганизми. Така се прави, защото ако нещо изглежда мистично е по-интересно. И нали всички трябва да си пазят ноу-хаото.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.