понеделник, 8 март 2010 г.

Какво искат жените


Защото постоянно, но особено днес има много такива публикации. Например тези в блога на
Владимир Иванов и блога Притчите .
Това е моя отговор.
Жената иска мъж.
Мъжът е човешко същество, което във всеки един момент се държи като мъж.
Приравняваме момента на минута и получаваме 60мин*24часа=1440 момента всеки ден. Всеки момент, когато не спи гушнат с жената, която си е избрал не е мъж. И всеки момент, когато жената трябва да работи нещо, което хич не и харесва, поради финансови съображения, пак не е мъж. Порчертавам, че ако двата последни факта за работата и парите не са едновременно налични времето се опрощава.
Може за всеки момент, който не отговаря на изискванията мъжът, да оставя по едно камъче, хубаво, заоблено от водата, такова не се намира често. Но в магазините за един лев се продават в едни тобрички. Да приемем, че съня е 7 часа на ден (420 момента), а работата 10 часа на работен ден (429 момента на ден претеглено). И така всеки ден. По камарата с камъчета може да се разбере кой колко е мъж. А ако станат толкова много, че може да се направи пътека до Луната? Мисля, че ще избягам на Луната.
А иначе за 8-ми март искам просто един камък, съвсем малко по-важен от другите на камарата с камъчета. Не е задължетелно да е диамант.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.