А после през лятото мирише лошо самото жито. Ако наистина идете над почти узряла и готова за прибиране култура и помиришете веднага ще спрете да ядете този тип храна.
На хората, които срещнете на нивата им плащат да орат, жънат и пръскат, а не да мислят и чувстват и да извършват аналитична дейност.
Хората, които не работят в полето внимателно избягват да разберат как е там и считат, че със събирането на капачки са извършили Велико дело в полза на природата и са се за изкупили всички дейности, които не са природосъобразни. Повечето капачки са от вода. Всъщност са произведени огромно количество пластмасови бутилки за вода, която можеше да пият от чешмата.
В полето в Пазарджик неща, които няма навсякъде са:
Ориз - проверете кой го стопанисва;
Доста голяма фирма за био земеделие - дали поливат от подпочвена вода; а тя дали е проверена;
Селата в община Пазарджик не са селски райони - греда почти не може да се класираш за евро проекти;
И много други неща...
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.