неделя, 20 ноември 2011 г.

Българските сериали

Напоследък има български сериали. Забелязах, че има разграничаване в публиката, по-скоро в кой от публиката кой сериал харесва. Наблюденията ми са върху сериалите, които може да се гледат по телевизията в часовият интервал 20-23 часа, които и аз успявам да гледам.
В едните се набляга повече на мутрите, повече на боя, организиран от спортно-борческата част, заедно с многото пари (по-скоро парите са следсвие от борбата), а в другите на корумпираните пари, които се използват за бой на непослушните. Има и едни, които харесват турски сериали, повече от българските.
Възрастово най-възрастните предпочитат турските, където двигател на нещата са външни сили "боже, това от къде ни дойде", но и външни сили ще ни пазят. Към другите хора отношението е "тази пък от къде се взе", "дано бог я накаже", общо взето проклятия.
Хората, които харесват филмите от типа първо се борихме и бихме за парите, сега ще ги използваме за корупция, са тези, които са били в супер активна възраст преди 2000 година.
И от най-младата възрастова група са тези, които харесват филмите: парите са у нас, сега може да ги използваме за постигане на целите, дори и целите да са не съвсем законни (може би и незаконо сме взели парите, но това е друг въпрос).
Това е разпределението само на хората, които гледат БГ сериали.
Във всички случаи обаче богатите не са станали богати по честен начин.
Хората под 30 години даже под 25, които гледат сериали ги гледат на компютър. Те не са български, а Американски, гледат се веднага след като излезнат в Америка, често без субтитри.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.