сряда, 29 април 2009 г.

Добра храна

Коя храна е добра?
Статиите за хранене и храни са за полезните храни, за вредните храни, нравоучения за това как да се храним. И те дасадно повтарят всичко, което знаем вече и сами може да напишем.
А коя храна е просто "добра храна"?
Такава, която да ядем всеки ден. Хората, които работят нямат много време за обяд. Добра храна е тази, която може да се намерим(чакане на опашка или в заведението), приготви (ако се налага) и изяде доста бързо на обяд. Не е желателно да се предвиждат версии за носене на храна от дома. И тя трябва да е вкусна, за да не остане чувството, че глад след това.
И вечерта, като се прибира човек, за да не се наплюска, защото е ял "полезна храна" или "диетично", а пак да яде "добра храна". Храната за вечеря трябва да може да се купи в 7-8 часа, когато не работят всички магазини. И да изисква малко подготовка.
Ако се включи следобедна закуска, което може да предотврати "преяждането" на вечеря това трябва да е храна, която може да се яде в офиса. Това предполага да е на малки парчета, за да може да се почерпи целия офис, да не е много скъпа, да не мирише силно и да не се изисква допълнителна обработка. Например, ако е ябълка, за да почерпиш офиса, трябва да се обелят и нарежат 2кг ябълки. Цитрусовите миришат силно. Все рак някой може да не яде. Стават ягоди, череши и после сливи и грозде. Но не покриват целият период. Ядките са неприемлива версия, защото може да засилят алергията на хората към други неща. А доста хора имат някакви слаби весии на алергия, която дори те самите не знаят. Така, че всеки може да яде ядки на собствена отговорност, но е желателно да не присъстват в "добрата храна". Независимо дали са "полезни" Forneti-те се котират много, точно поради тази причина.
И така като се публикува по веднъж седмично версия за такава "добра храна" ще се получи разнообразие от менюта. Защото, хората, които четат статии и нямат излишно време за губене, поради което могат да се възползват от рекламите около статиите, се интересуват от това. А не от общи приказки, нравоучения или недостижими цели.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.