събота, 11 декември 2010 г.

Блогът Madam Tulip


Бях се заканила, на Ginkgoplanter, че ще започна да пиша блог само за дървета от първи март 2010, ако той не започне да пише сериозно. Той не започна и аз започнах да пиша благът Madam Tulip.
В началото пишех по две статии на месец. И за това не го рекламирах. По едно време за 3 дни от 15 статии станаха 50.
Едва ли може да се каже, че това са статии. По скоро са проследяване със снимков материал във времето на това "как растат дърветата". И освен това сравнение, по-скоро също снимково на сходни дървета или на сходни процеси също чрез снимки. И заради цикличността и съпоставимостта е важно времето, в което са правени снимките. Аз публикувам статиите/снимки към датата на самата снимка. И до сега го правя с много голямо закъснетие.
Имам и други причини за да бъдат публикувани нещата на отделен блог. Една от тях е, че хората, които се интересуват от такава информация може съвсем да не се интересуват от другите ми идеи, например от сериали. А когато е само за дървета сайта изглежда по-надежден, по-интересен за такива хора или неща подобно по. И независимо, че много често пише само по едно изречение то е достатъчно, за който събира информация за определено дърво. Това го знам от собствените търсения в Интернет.
От друга страна може би не всички "любители на сериали" искат да гледат много често снимки на дървета. Е ако искат може просто да четат и другия блог.
А си бях измислила вече доста хубаво име за този блог. Tulip е лале на български, но едновременно с това и дърво лале (лирово дърво).
Е това е в момента има 83 статии/снимки в този блог.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.