![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZhA-0rOUv52R0krynoLjHL1wElo2y53lyxPwevXi72DttNaXG7AupwOLwWLyIN5vgG2RQiYA1o4lKaBvZxW6Yg7vg7rODP5k_FgGdIugVtXDJi2wiDW-h5TpLlWbUjOh-tD9qka-54N0/s400/bpb1002827.jpg)
Тази година, както всяка преди това в течение на години сложихме вино.
Гроздето беше разпределено в двата съда - основно бъчва и каца за ракия (140л от нея запълнени), захарност 18.5. По-червеното е постигнато с гроздето боилия, от което тази година имахме повече. Другото вино се прави директно на ракия, когато стане и за това остава по-светло и му се слага повече захар, която не би могла да се усвои и ако човек пие такова вино лесно се напива и го боли главата.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDm_wz32hXN3TWRCicWZJN-17_tEb6K1R9UfGaDuzBoham_e7eSTRX2V-vtcDWCt5WP2_hsmJ-G21jGjNVQLykVnbTQXhaPh4nkivvwto1cfHfL4tkhEpjBEhvCqhE5z0DVZq4mprglDc/s400/bpb1002826.jpg)
Тази година реколтата беше много хубава. Дори съвсем негледани лозници и лозя дадоха грозде.
Няма коментари:
Публикуване на коментар
Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.